Plan je gratis intake hier
Contact

Een jaar verder weeg ik 16 kilo minder..

Ik eet lekkerder, gezonder en hoef niet extra te sporten

Niet gedacht dat ik het kon!!

Bijna een jaar geleden kreeg ik van Shirley mijn voedingsschema. Ze gaf heel precies aan wat, wanneer en hoeveel ik mocht eten om af te vallen. Hierdoor kon ik streng zijn voor mezelf en ook het snoep en glas wijn door de week laten staan.

Bijna een jaar verder weeg ik 16 kilo minder en heb ik haar hulp niet meer nodig om het gewicht dat bij me past stabiel te houden.
De aanpak van Shirley sloot heel goed aan bij de verandering van voeding die nodig was om de 16 kilo, die ik grotendeels tijdens de overgang erbij kreeg, er weer vanaf te krijgen.
Ze laat je onder haar begeleiding zelf ontdekken hoe je tot een nieuw patroon kan komen zodat het geen tijdelijk dieet wordt. Shirley deelt op een prettige manier haar kennis en laat je steeds bij jezelf blijven zodat je manier van eten iets van jezelf wordt. Daarbij velt ze geen oordeel, dringt ze niets op, stelt ze de juiste vragen en reageert ze altijd heel snel.
Voor mij heeft de begeleiding van Shirley een wezenlijke verandering tot stand gebracht waar ik heel blij mee ben. Als het even niet lukt of kan, krijg ik vanzelf ‘heimwee’ naar de manier van eten die zij me leerde.

In het begin is het best tijdsintensief maar na bijna een jaar begint het vanzelf te gaan.
Ik eet lekkerder, gezonder en hoef niet extra te sporten!
Niet gedacht dat ik het kon!!

Juliette – 57 jaar

SB-Symbool-02-Donkergroen

Heb jij, net als Juliette, ook de behoefte aan een persoonlijk en goed vol te houden leefstijl programma?

Dan is dit persoonlijk voedingsplan perfect voor jou!

Maak direct je afspraak

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance is een persoonlijk leefstijlprogramma opgesteld aan de hand van je bloedwaarden, je gezondheidsgegevens en voedingsvoorkeuren.

Met behulp van dit voedingsplan en de begeleiding kun je gemakkelijk jouw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel aangepaste leefstijl.

“Een leuke bijkomstigheid: het lukte me de laatste jaren niet meer om af te vallen, maar door Metabolic Balance ben ik binnen no time weer op mijn oude gewicht van voor de overgang”

Angely 49 jaar
SB-Symbool-05-Donkergroen

Hoe werkt het persoonlijk voedingsplan 1 op 1 traject?

Na het intakegesprek zullen we een afspraak maken om op nuchtere maag, via een vingerprik, een kleine bloedafname te doen. Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium waarna we met de uitslagen jouw persoonlijk voedingsplan opvragen en je aan de slag kunt.

Plan direct je intake gesprek

SB-Symbool-08-Donkergroen

De verschillende fase

Het programma is opgesteld in vier fasen. Het begint met een korte voorbereidingsfase waarin je lichaam langzaam wordt voorbereid op de omschakeling in jouw voedingsplan.

Gevolgd door de strenge fase van tenminste twee weken, waarin jouw lichaam weer in balans wordt gebracht door de nieuwe voeding. Zodra je doel bereikt is (of in het zicht is) gaan we met de opvolgende fases er samen jouw nieuwe leefstijl van maken.

“Het doel van het voedingsplan is het ondersteunen van jouw gezonde stofwisseling en het reguleren van je gewicht”

Welke gezondheids-verbeteringen bereik ik met het persoonlijk voedingsplan?

De omschakeling van het lichaam naar gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten (overgewicht, diabetes type II, chronische migraine, hormonale schommelingen, hoge bloeddruk). Lijd je aan een van deze ziekten, dan is de kans groot dat je klachten zullen verminderen.

Tegelijkertijd verbetert je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je ook uit. Je breekt lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel.

SB-Symbool-07-Donkergroen

Ik heb alles al geprobeerd en niets heeft echt geholpen, waarom zou dit wel helpen?

Doordat dit programma echt op jouw lichaam is gebaseerd, werkt het. Je voedt je lichaam precies met datgene wat je lichaam nodig heeft en je lichaam gaat hierdoor optimaal functioneren.

Je krijgt volledige 1 op 1 begeleiding om ervoor te zorgen dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ook tussen de consulten door is ruimte voor vragen en begeleiding daar waar jij dat nodig hebt.

Yes, dit wil ik!

Werk aan jezelf (Brons)

  • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
  • Persoonlijke voedings- en leefstijl adviezen
  • 3 coachsessies in de praktijk of online
  • Persoonlijk supplementen advies
  • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
  • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Online begeleiding (Zilver)

  • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
  • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en/of B12 (op de praktijk)
  • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
  • Toegang tot online community
  • 6 maanden begeleiding
  • 4 coachsessies in de praktijk
  • Maandelijkse Masterclass online
  • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
  • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 995,-

Plan je afspraak

1:1 coaching (Goud)

  • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
  • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
  • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
  • Toegang tot online community
  • 9 maanden begeleiding
  • ± 10 coachsessies in de praktijk of online
  • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
  • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Wat is er naast voeding nog meer belangrijk voor je gezondheid?

Aanvulling voedingsstoffen

Omdat voeding de basis is van onze gezondheid (naast bewegen en een goede mindset), maar we helaas niet alle voedingsstoffen binnen kunnen krijgen door middel van de voeding (omdat onze voeding simpel weg niet meer alle voedingsstoffen bevat die wij nog hebben), kun je je lichamelijke voedingsstatus optimaliseren door het toevoegen van de juiste suppletie voor jouw lijf.

Dit advies is volledig afhankelijk van jouw lichaam, jouw klachten, jouw manier van leven en jouw wensen (voor het verminderen van klachten en/of optimale gezondheid).

Hierin werk ik met vloeibare mineralen, vrij van toevoegingen en hoogwaardige supplementen met volledig natuurlijke ingrediënten.

We streven zoveel mogelijk naar 100% pure producten en ingrediënten om de opname voor ons (natuurlijke) lichaam te optimaliseren en je lichaam zo min mogelijk te belasten met (toxische) stoffen.

Hier wil ik meer over weten

SB-Symbool-09-Donkergroen

Duik in je familiegeschiedenis

Wil jij weten hoe jij oude pijnthema’s kunt oplossen door jouw voorouders te ontmoeten? Door middel van een (voor)ouder sessie kunnen we deze thema’s aankijken.

Wil je nu vast een de slag gaan? Start met het lezen van dit boek van Maarten Oversier, herken oude pijnthema’s en ontdek jouw ware levenskracht.

Neem contact op voor meer informatie

Anderen die je
voor gingen

Ik gun iedere vrouw een gezond lijf en vrolijke mind. En zou Shirley daarom absoluut aanraden! 🙂
In de wondere wereld van gezonde voeding en diëtiek vliegen de algemene, vage adviezen je tegenwoordig om de oren. Een zoektocht die veel verwarring en frustratie kan brengen.
Wat ik onwijs krachtig vind aan de aanpak van Shirley is dat haar begeleiding precies afgestemd is op jou als individu, vanuit resultaten die vooraf persoonlijk gemeten zijn. Zo weet je dat het perfect passend is voor jouw lichaam. Onwijs fijn, en maakt voor mij al het verschil.

Shirley is daarnaast een diëtiste die ook zeer ervaren is op het gebied van mindset, negatieve gedachtes aanpakken en het ontwikkelen van meer zelfliefde als vrouw. Dat maakt dat je je echt gehoord voelt.

Rianne

Aanrader en life changing! Shirley heeft mij onwijs geholpen. Dankzij haar heb ik mij voedingspatroon kunnen aanpassen waardoor ik nu meer energie heb en beter in mijn vel zit. Weer terug leren luisteren naar mijn lichaam, zo belangrijk. Heel erg bedankt voor alle wijze lessen, tips en inspiratie!

Karin

Hoop dat er velen zijn die ook kiezen voor een andere manier van eten, gemakkelijk gewicht verliezen en op gewicht blijven door een blijvend veranderd eetpatroon, leefwijze met een aantal basis principes! Het is zo heerlijk om op gewicht te zijn en te blijven, producten te gebruiken die bij mij passen en dus altijd goed vallen en af en toe even af te wijken, zonder daar een schuldgevoel aan over te houden. Superfijn!

Marjo

Wat een verschil!! Na 2 zwangerschappen en diagnose PCOS stond mijn hormoonhuishouding op z’n kop, mijn huid was slecht en ik schommelde altijd in gewicht. In het verleden wel diëten gedaan maar nooit blijvend resultaat.‌

Het orthomoleculaire sprak mij erg aan en zodoende kwam ik bij Shirley terecht. Wat een schat en met zoveel kennis en deskundigheid maar ook goed in de vinger precies op de goede plek kunnen leggen waarbij het stukje mindset ook word behandeld.

‌Mijn voedingsplan was duidelijk en ik ben er direct mee aan de slag gegaan en na een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam ook qua hormonen. Bizar! Zo bijzonder wat voeding doet in combinatie met de gesprekken met Shirley.‌

Nu een jaar later ligt mijn schema nog op het aanrecht als hou vast maar is het me ook gelukt om stabiel te blijven en daar ben ik Shirley enorm dankbaar voor.

Lieve Shirley je bent een topper en dankjewel dat je deze weg met mij hebt bewandeld.

Nicole – 36

Na van alles geprobeerd te hebben heb ik echt resultaat geboekt bij Shirley. Shirley luistert echt naar je. In zachtheid maar wel direct en met duidelijkheid zoekt ze samen naar de mogelijkheden. Ze motiveert en maakt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en heeft geen oordeel. Alles is bespreekbaar. Samen behaal je je doel! Ik heb eindelijk het handvat waar ik allang naar op zoek was en wat ik nog steeds gebruik.

Brenda Martens

Bedankt Shirley! Je hebt echt mijn leven veranderd. Mijn lijf heeft echt jaren en jaren onder stress gestaan waardoor ik hard moest werken om gewicht te verliezen en dit harde werken werkte soms ook averechts.
Na bloedonderzoek een speciaal ‘dieet’ gekregen op basis van voedingsmiddelen die geschikt zijn voor mijn lijf. Dit was in het begin wel een beetje stoeien want ik moest producten gaan mijden die ik dagelijks at, en ineens niet meer ‘mocht’. Al vrij snel voelde ik mij zooo veel beter dat het geen moetje meer was. Het is echt een enorme verandering in leefstijl geworden en met de nodige duidelijke resultaten. Ook de weegschaal werkte al vrij snel mee!!
Super fijn contact gehad en fantastische begeleiding tijdens het proces. Nu bijna 4 maanden verder is het nog steeds onderdeel van mijn dagelijkse lijfstijl.

Niki – 34

Werk aan jezelf (Brons)

  • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
  • Persoonlijke voedings- en leefstijl adviezen
  • 3 coachsessies in de praktijk of online
  • Persoonlijk supplementen advies
  • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
  • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Online begeleiding (Zilver)

  • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
  • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en/of B12 (op de praktijk)
  • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
  • Toegang tot online community
  • 6 maanden begeleiding
  • 4 coachsessies in de praktijk
  • Maandelijkse Masterclass online
  • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
  • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 995,-

Plan je afspraak

1:1 coaching (Goud)

  • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
  • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
  • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
  • Toegang tot online community
  • 9 maanden begeleiding
  • ± 10 coachsessies in de praktijk of online
  • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
  • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk